c-6
3 gün içinde kargoda
800 ₺ ve üzeri alışverişlerde kargo bedava!
Balemre KLASİK BEYAZ PEYNİR
Balıkesir yöresi sütlerinin geleneksel yöntemlerle işlenerek 4-12 ay olgunlaştırılarak katkısız üretilen ürünümüzdür. Balemre ürün ailesinin en klasik ürünüdür. Yoğun tatlı, sert klasik beyaz peyniri tercih edenler için vazgeçilmez bir lezzettir. Vakum poşet açıldıktan sonra buzdolabı poşetlerinde ağzı kapalı olarak buzdolabında en az 15 gün daha dayanma sağlamaktadır. 350g-700g vakumlu ambalajlarla ve 18kg teneke olarak satışa sunulmaktadır.
“ TAÇ S I Z K R A L”
Balıkesir ovasındaki doğal yem bitkileriyle yetişen ineklerden elde edilen yöremizin en kalite sütleriyle geleneksel yöntemler kullanılarak ürettiğimiz “Balemre Klasik İnek Beyaz Peynir” sofralarınız için gerçekten eşsiz lezzet. Kapalı sistemlerde pastörize ettiğimiz sütler, peynir kültürü eklemeden bağışıklık ve sindirimimiz için en sağlıklı olan şirden maya ile mayalanır. Herhangi bir koruyucu ve katkı maddesi kullanılmaz. İstenilen sertlik ve damak zevkine göre 4-12 ay arasında olgunlaştırılır.
Balemre KLASİK Yumuşak BEYAZ PEYNİR - İçten Gelen Lezzet
Bir dilimde geleneksel tatların bütün özünü bulabileceğiniz Balemre KLASİK YUMUŞAK BEYAZ PEYNİR, peynir tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya aday. Özenle seçilen en kaliteli sütlerin maharetli ellerle işlenmesiyle ortaya çıkan bu peynir, lezzet yolculuğunuzun anahtarını sunuyor.
Özellikleri:
Her diliminde sizi geleneksel lezzetlere götüren Balemre KLASİK Yumuşak BEYAZ PEYNİR, sofralarınızı zenginleştiriyor. Eşsiz tadıyla damaklarınızı şımartın, özel anlarınıza lezzet katın.
Nasıl Saklanır:
Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayarak tazeliğini uzun süre koruyabilirsiniz.
Lezzetin ve kalitenin buluştuğu nokta: Balemre KLASİK Yumuşak BEYAZ PEYNİR ile damaklarınızı şenlendirin!
Besin Öğeleri |
Enerji kj/kcal |
Yağ(g) |
Doymuş yağ(g) |
Karbonhidrat(g) |
Şekerler(g) |
Protein |
Tuz(g) |
Beyaz Peyniri |
12777kj/305kcal |
25 g |
8 g |
1,5 g |
0,9 g |
10 g |
1,5 g |
100g %RA* |
15% |
35% |
40% |
1% |
1% |
20% |
51% |